Overleg met het Lokaal Team

Overleg (uiteraard geheel corona-proof) met het Lokaal Team in Westerwolde (Sellingen). Let ook even op Michiel Westbeek die via een telefonische videoverbinding aanwezig was.

Van linksvoor naar rechtsvoor: Eize Hoomoedt (Hof van sellingen.Ketelkoor), Rita Smits (VBT), Bas Broekhuis, Hannie Dubbelman, Michiel Westbeek (op de telefoon zichtbaar), Karin Noeken , Lieke van den Krommenacker, Niels Steenstra (De Rijdende Popschool), Johan Eitens (Hof van Sellingen).
Op de foto ontbreken: Gea Smidt, Sanne Meijer, Laurien Riha, Marlene Bakker.

Verder zijn ook nog betrokken: Hendrik Alting (acteur), Alie de Jonge (acteur), de spelers van de Quarantaine klucht van Michiel Westbeek: Jacqueline Reems, Ria Ensing, Lia Bakker, Hans Jalving en Janny Veninga.
En de koorleden van het ketelkoor. En de jongeren die muziek maken voor Sellingen Aans: die worden namelijk op dit moment geworven.
En vast nog wel een paar mensen die nog aanhaken in de loop van het proces. Wees welkom allen! Dat we er maar een mooi project van maken met zijn allen.

Gemeente Westerwolde Provincie Groningen Sellingen WesterwoldeActueel Openluchttheater Sellingen VSBfonds sign Mondriaan Fonds Cultuurfonds Bij Vrijdag