Eenakteravonden

Op 17,18,24 en 25 september is er een eenakteravond. Er zijn op iedere avond 3 eenakters te zien t.w.
1: "Blik op eindig" van Aris Bremer. Jennie Schuller in de rol van Cora, Ida Goossens in de rol van Ireen.Twee totaal verschillende vrouwen, Cora en Ireen, die naast elkaar staan op de camping.    2: "Bas is er ook bij" van Karin Zweers. Lia de Boer als Marloes, Jannie Veninga als Chantal, Ida Goossens al Saskia.Absurd toneelstukje over drie heel verschillende vrouwen die op hun beurt zitten te wachten voor een sollicitatiegesprek. Het is een tweede gespreksronde, dus er hangt veel vanaf en alle drie willen ze graag de baan hebben. Eentje gaat zelfs zo ver, dat ze een calamiteit verzint om de andere twee weg te jagen. Of is die calamiteit toch niet verzonnen? En wie is Bas eigenlijk?
3: "De boekenkast” van J. Rogers. Hendrik Alting als Peter en Lia de Boer als Anna.Peter heeft een zelfbouw boekenkast gekocht en wil die samen met Anna, zijn vrouw, in elkaar zetten.Bij elke schroef, bij elk nieuw plankje wordt duidelijk hoe hun huwelijk in elkaar zit.Hun manier van samenwerken toont pijnlijk dat hun relatie net zo is als het uiteindelijke resultaat,niet zo mooi, niet zo stevig, maar het functioneert.

ENTREE € 10,00

U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar:info@openluchttheatersellingen.nl onder vermelding van: Naam, emailadres, telefoonnummer, aantal kaarten en de gewenste datum van de voorstelling. Bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL73RABO0358607159 t.n.v. St. Openluchttheater de Barkhoorn. Uw kaarten liggen dan klaar bij de kassa.